Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Anmeldelse af `A Little White Wedding Chapel´

Anmeldelse af `A Little White Wedding Chapel´

A Little White Wedding Chapel

A Little White Wedding Chapel åbnede dørene i 1951 og er et af de mest historiske og kendte bryllupskapeller i Las Vegas. Det har 5 kapeller, som man kan vælge i mellem, alt efter antallet af gæster samt pengepung.

De tilbyder en del forskellige bryllupspakker til priser fra $75, for den mest enkle ceremoni – op til det helt store bryllup, der inkluderer transport i limo, kæmpe brudebuket, blomster udsmykning, musik under ceremonien, direkte transmission på nettet til familien derhjemme, dvd med optagelse fra ceremonien, stort fotoalbum, o.s.v.  De står endvidere klar til at speciallave brylluppet efter kundens ønsker. A Little White Wedding Chapel er meget seriøs kapel og de lægger vægt på, at stilen omkring selve vielsen er romantisk og afslappet.

A Little White Wedding Chapel

A Little White Wedding Chapel

Vi havde en fantastisk oplevelse med A Little White Wedding Chapel. Personalet var meget venlige og service minded f.eks. var Nature, som vores minister hed, villig til at få taget billeder sammen med os inde i selve kapellet efter vielsen i udenfor. Vi vil anbefale, at man tilkøber fotograf til at tage billeder under og efter ceremonien, hvis ikke det er med i bryllupspakken. Vi har haft stor glæde af de bryllupsbilleder vi fik taget og det er super dejligt vi fik dem på en cd-rom.

OBS…. Hvis ikke der er blomster med i bryllupspakken, er det en god ide at tjekke prisen inden man tilkøber det. Vi betalte ca $40 for en enkelt rose, som hurtig var færdig pga. varmen.

Bonusinfo: A Little White Wedding Chapel er blevet brugt i flere film og tv-udsendelser bl.a. tv-serien Venner og The Today Show.

Læs mere om A Little White Wedding Chapel

A Little White Wedding Chapel på kort:

http://

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.