Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Bryllup i Las Vegas

Bryllup i Las Vegas

Vores bryllup d. 1. september 2010

Solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen nærmer sig 38 grader. Vi kører ned ad The Strip, spændte og nervøse. Klokken nærmer sig 11.oo og vi snakker om, hvordan familierne hjemme i Danmark mon har det i dette øjeblik. Vi kører vores lejede Ford Mustang ind i The Tunnel of Love ved A Little White Wedding Chapel. Vores video kamera er placeret i forruden af bilen, for at fange det største øjeblik i vores liv. Drive Thru Wedding….. så bliver det ikke mere amerikansk. Lugen bliver åbnet og vi er klar……

A Little White Wedding Chapel

Drive Thru, A Little White Wedding Chapel

Vi gjorde det, ligesom Elvis Presley, Frank Sinatra, Bruce Willis og mange flere gjorde det.

Hvorfor blive gift i Las Vegas?

Er man ikke lige til det store traditionelle kirkebryllup med mange gæster, taler og brudevals, så er bryllup i Las Vegas en oplagt mulighed. Man kan enten vælge at nyde dagen i tosomhed eller man kan invitere gæster med. Der er også mulighed for streame brylluppet online, så gæsterne kan være med uden at være fysisk til stede.

Vi valgte at gifte os i Las Vegas, da det var en oplagt mulighed for at sikre hinanden efter et huskøb. Rejsen til USA var allerede bestilt og i stedet for at få lavet et testamente, besluttede vi at give os selv en oplevelse for livet. Det var kun vores forældre der inden rejsen fik at vide at vi overvejede at blive gift i Las Vegas og det var lidt med blandede følelser, men med fuld opbakning. Vi ringede hjem dagen før brylluppet og fortalte hvornår vi skulle giftes og gav også vores søskende besked herom. Vi valgte et Drive Thru Wedding i den bil, som vi havde haft haft vores drømme roadtrip i de seneste 3 uger. Vi havde den fedeste dag og nød hinanden. Der var ingen stress og forventninger….bare os to. Efterfølgende fik vi at vide at, at både vores forældre og søskende havde fejret os i Danmark kl 20 om aftenen på hver deres måde bl.a. med flag, gode bøffer og bryllupskage 🙂

Just Married

Just Married

Formaliteterne skal være i orden.

Man kan, trods rygtet, ikke bare komme ind fra gaden og blive gift i Las Vegas. Der er visse dokumenter der skal være på plads inden brylluppet. Det betyder ikke, at det er besværligt, men det kræver lidt forarbejde.

Senest 4 uger inden afrejse til Las Vegas, skal man sørge for at få en ægteskabsattest på engelsk hos Borgerservice i Danmark. Den dokumenterer, at man har ret til at gifte jer.

Inden man kan gifte sig i Las Vegas, skal man henvende sig i Clark County Courthouse, for at udfylde en ansøgning om et marriage license. Det er også her man skal vise ægteskabsattesten fra Danmark, så de lokale embedsmænd kan se alt man ikke er gift med en anden i forvejen. Man kan også udfylde ansøgningen på forhånd på Clark County Courthouse hjemmeside , så sparer man tid på at udfylde den på bryllupskontoret, hvor der ofte kan være kø. For at servicere alle de giftelystne turister, har bryllupskontoret i Clark County Courthouse åbent alle dage fra kl 8.00 og frem til midnat. Prisen for et marriage license er ca $77 og det skal medbringes til det kapel hvor vielsen skal foregå.

Når vielsen er foretaget, får man et bryllupscertifikat. Det skal indenfor 2 måneder vises hos borgerservice i Danmark (de tager kopi af certifikatet), så vielsen bliver registreret herhjemme.

The Little White Wedding Chapel på The Strip

A Little White Wedding Chapel på The Strip

Hvor skal vielsen forgå?

Der er i gennemsnit 100.000 par, som årligt bliver gift i Las Vegas og der er et væld af bryllupskapeller der er klar til at give dig præcis det bryllup du ønsker dig.

Kasinohotellerne har deres egne brylllupskapeller, hvor der kan afholdes et traditionelle bryllupper med alt hvad der hører sig til. Dette er meget eftertragtet for unge amerikanske par.

A Little White Wedding Chapel.

A Little White Wedding Chapel.

Byens internationale gæster tiltrækkes dog mere af de små kapeller langs den nordlige del af The Strip, som f.eks. The Little White Wedding Chapel, hvor vi selv er blevet gift. Her er der et væld af muligheder for at få et tema bryllup. Bliv f.eks. viet af Elvis, Michael Jackson, Jack Sparrow eller få et Star Trek-, vampyr – eller KISS bryllup. Man også gøre som os og tage et Drive Thru Wedding enten i bil, på motorcykel eller cykel. Er man ikke lige til et bryllup i kapellet, kan man f.eks. vælge en vielse i en helikopter svævende over byen, under vandet i et kæmpe akvarium, i toppen af Eifeltårnet, i en gondol på The Venetian, i rutschebanen på New York New York hotellet eller på fastfood restauranten Denny´s. Er jeres drøm at blive gift svævende i en helikopter højt over Grand Canyon, kan det selvfølgelig også arrangeres. Der er faktisk ikke de store begrænsninger på, hvor, hvornår og hvordan man kan blive gift i Las Vegas.

Det er dog stadig de fleste, der bliver gift helt traditionelt i et fint lille romantisk kapel.

Uanset hvor og hvilken type bryllup man vælger, er det nødvendigt at bestille tid til vielsen på forhånd. Se en oversigt over bryllupskapeller i Las Vegas her

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.