Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Dejligt gensyn med mr. og mrs. Lewis ved Monument Valley

Dejligt gensyn med mr. og mrs. Lewis ved Monument Valley

Spændingen steg  da vi nærmede os Monument Valley… Skulle vi have et glædeligt gensyn med de mennesker, der i 2010 gav os en af vores bedste roadtrip oplevelser???

Monument Valley

Monument Valley

Mr og mrs. Lewis stod heldigvis i deres bod, da vi ankom til Monument Valley. Det er simpelthen de sødeste mennesker, og endnu engang gav Nelson Lewis forklaringer om hans sand malerier og historier om indianernes (native americans) traditioner. Nelson er også guide i Monument Valley Navajo Tribal Park og det er ham, der hjalp med lokationerne til at skyde scenerne til filmen “The Lonely Ranger” med Johnny Depp (det er den sidste film der er optaget i Parken). Gensynet var dagens højdepunkt og selvfølgelig købte vi endnu et sand maleri.

Nelson

Judy og Nelson Lewis, Monument Valley

Monument Valley er utrolig smuk. Man føler virkelig, at man er med i scenerne til en western film, når men er omgivet af de store klipper. Langs vejen til Monument Valley er der små boder, hvor indianere sælger forskellige hjemmelavede ting. Jeg laver et portræt af Monument Valley Navajo Tribal Park når vi kommer hjem.

Monument Valley

Monument Valley

Vi sluttede dagen med en solnedgang ved Horseshoe Bend ved Page. Folk hyggede sig i sommervarmen og sikke en smuk himmel.

Horseshoe Bend

Solnedgang, Horseshoe Bend

 

Solnedgang, Horseshoe Bend

Solnedgang, Horseshoe Bend

 

Solnedgang, Horseshoe Bend

Solnedgang, Horseshoe Bend

 

 

2 Responses

 1. Jette Nielsen
  Jette Nielsen at |

  Åh hvor jeg mindes de to fantastiske steder

  Reply
 2. Mette Jensen
  Mette Jensen at |

  Hyggeligt at I mødte dem igen. Mor fortalte meget begejstret om dem igår.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.