Endagstur til fantastiske Grand Canyon

Efter et par dage i Las Vegas, var det rart med et sidste lille roadtrip. Vi lejede en sprit ny Ford Mustang og kørte en tur til Grand Canyon via Route 66. Det var en lækker lille sag, at køre i 🙂

DSC00124

Det var bare en endags tur, hvilket ikke kan anbefales, hvis ikke man har været der før. Vi har tidligere oplevet Grand Canyon National Park og har gået forskellige trails. Vi elsker simpelthen bare det sted og det var helt forfærdeligt, at tænke på at vi var så “tæt” på uden at opleve det. Vores mål med turen var simpelthen bare at nyde en halv dag en kanten af kløften. Desuden var Bjarne glad for, at give den lidt gas i en sportsvogn;) Jeg laver et portræt af den del af Route 66, når vi kommer hjem, men smider her et par billeder.

 

Route 66

Route 66

Route 66

Route 66

Grand Canyon er simpelthen det smukkeste sted på hele jorden. Man får en indre ro af bare at sidde ved kanten og nyde udsigten.

Grand Canyon

Grand Canyon

 

Grand Canyon

Grand Canyon

 

Grand Canyon

Grand Canyon

Turen tilbage til Las Vegas var rimelig lang i mørke, selvom vi nødt den smukke nattehimmel en del af turen. Da vi kørte fra Grand Canyon var der 20 grader efter solnedgang, men efterhånden som vi kørte mod Las Vegas steg temperaturen stødt. Da vi ankom til Las Vegas kl 23.40 var der 37 grader.

Sunset

Sunset

 

Sunset

Sunset

Det var vildt fedt at køre i totalt mørke gennem ørkenen og pludselig, da vi rundede et bjerg. var der udsigt over hele det fuld oplyste Las Vegas. Kæmpe oplevelse…….Dog lidt vildt da ramte myldre trafikken på “the Strip”. Der var biler overalt, men smukt var det, med alle neon skiltene og de smukke kasinohoteller.

Filmklippet er ikke det bedste i verden, da kameraet har svært ved at filme i mørke. Men det giver alligevel et lille men på ingen måder retfærdigt billede af det:)

5 Responses

 1. Jette Nielsen
  Jette Nielsen at |

  Åh, hvor er det nogle dejlige billeder og videoklip,jeg husker tilbage på 2014 da jeg var med, ha det godt og nyd de sidste dage. Rigtig god tur hjem til Danmark hvor solen skinner og der er 19 grader det er jo kun det halve af hvad i har.FED bil. Knus her fra

  Reply
 2. Elin og Eigil
  Elin og Eigil at |

  Super fed bil og flot landskab. Kan i have en rigtig god tur hjem.

  Reply
 3. Janik
  Janik at |

  Hej med jer,

  Fedt med en lille blog! Inspirerende 🙂

  Min kæreste og jeg har været i USA 3 gange (Bla. Vegas/GC turen.

  Men vi har taget helikopteren over Grand Canyon. Der hvor I var – har I adressen dertil?

  Vi overvejer nemlig også bare en endags tur (da vi har set det fra luften) men også gerne vil se det til fods.

  God sommer :-))

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.