Shows og koncerter i Las Vegas.

Gigantiske koncerter, magi, musicals og stripshows. Hvorfor ikke krydre dit besøg i Las Vegas med ét af de utallige shows. 

dsc00357

De sidste to gange vi har besøgt Las Vegas, har vi prioriteret at opleve et show. Der er et utal shows i forskellige genre samt i vidt forskellige prisklasser, så det kan være lidt svært at finde ud af hvad man skal vælge. Vi brugte lang tid på at undersøge, hvilke shows der havde fået gode anmeldelser og samtidig passede til vores budget.

Vegas.com har lavet en top 10 over de bedste shows, samt en liste over de show der lige akkurat ikke kom med i top 10. Her kan man hente god inspiration og læse om de forskellige shows.

“Mystére” by Cirque du Soleil 

Cirque du Soleil er kendte for deres forestillinger med den typiske cirkus stil, og Mystére er ingen undtagelse. Showet byder på en forunderlig verden med mystiske væsner, der udfører akrobatiske og gymnastiske øvelser. Et flot show for personer i alle aldre. Vi  var dog ikke så imponeret og opslugte af dette show, som af Vegas! The Show.

Pris: Fra $70

Lokation: Mystére Theatre, Treasure Island

Få mere information om showet, læs anmeldelser og bestil din billet her

Vegas! The Show

En super flot musical, som bringer nogle af byens bedste og mest kendte entertainere bl.a. Rat Pack, Elvis og Tom Jones til live. Gennem sang og dans vises Las Vegas underholdnings historie. Det er et storslået show, som fastholder én fra start til slut. Den “lille” sal gør showet intimt og man føler man får øjenkontakt med danserne og sangerne. Helt klart en anbefalelsesværdigt show, som, for vores vedkommende, indeholder nogle af de elementer man forbinder med et “rigtig Vegas show”.

Pris: fra $58. Showet er et af de billigste Vegas shows.

Lokation: Saxe Theater, Planet Hollywood.

Få mere information om showet, læs anmeldelser og bestil din billet her.

 

Læs også om alle de andre shows og koncerter på vegas.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.