Smukke Antelope Canyon

En vild og bumpede køretur førte os ud til en af USA´s mest spektakulære kløfter.

Vi havde glædet os utrolig meget til at opleve Antelope Canyon. Sidste gang vi var der, blev vores tur aflyst pga. af flashflood. Det er netop flashfloods, der med sine voldsomme kræfter har skabt denne smukke kløft, ved at slibe sandsteneklipperne når de presser sig frem. Kløften ligger i Navajo indianerreservatet og det er Navajoerne der arrangerer turene derud. Vi havde booket en tur med selskabet Antelope Slot Canyon Tours kl 13. Allerede om formiddagen hang der store tordenskyer på himlen, hvilket ikke var et godt tegn, da der kan komme flashfloods i kløften, selvom det regner 20-25 km væk derfra. Jeg var hamrende nervøs og vi overvejede kraftigt om vi turde tage med. Vi blev enige om, at vi måtte stole på at selskabet havde styr på om det var forsvarligt at sende folk derud. Heldigvis nåede vi vores tur uden problemer og vi havde sol lige over kløften, som medvirkede til fantastiske billeder.

Vores tur startede med, at to unge native americans gav os et show med Native American Hoop Dance. Det er en “show” dans i mange navajo stammer. Manden der danser på videoen er på nuværende tidspunkt vendens 6. bedste til dansen.

Efterfølgende blev vi kørt ud til Antelope Canyon. Vi blev guidet gennem kløften og fik præcise instruktioner til hvor vi skulle tage billeder. Hvis billederne tages på den helt rigtige måde, træder spektakulære figurer ofre frem i sandstensklipperne i samspil med lyset. Vi var så heldige at vores guide brugte vores kamera til at demostere for de andre deltagere, så vi fik de helt rigtige billeder;)

Indgangen til Upper Antelope Canyon

Indgangen til Upper Antelope Canyon

Det var en utrolig smuk tur og I kan jo selv se om i kan se figurerer på billederne. Jeg laver et portræt af kløften med flere billeder, når vi kommer hjem:)

Upper Antelope Canyon

Upper Antelope Canyon

 

King Kong,, Upper Antelope Canyon

King Kong,, Upper Antelope Canyon

 

Snake eye, Upper Antelope Canyon

The dragon eye, Upper Antelope Canyon

 

The heart, Upper Antelope Canyon

The heart, Upper Antelope Canyon

 

2 Responses

  1. Jette Nielsen
    Jette Nielsen at |

    Hold da op hvor er det nogle fantastiske billeder,godt i kom afsted i år,det var det syn vi gik glip af for 2 år siden da jeg var med.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.