Vi elsker Zion Canyon National Park

Stejle røde klipper stiger direkte op fra den frodige dal, som Virgin River snor sig brusende igennem. Zion Canyon National Park er intet mindre end fantastisk.

Canyon Overlook Trail, Zion National Park

Canyon Overlook Trail, Zion National Park

Åbningstider: Hele døgnet, året rundt.

Entré: $30 pr. bil (gælder 1 uge) eller National Park Pass – 80 dollars pr. bil (gælder et år til alle National Parker) – Priser anno 2016

Zion National Park

Zion National Park

Shuttle System

Zion Canyon Scenic Drive er lukket for almindelig trafik fra marts til oktober og man skal derfor benytte en shuttle busserne. Busserne kører ca. hver 10 min hele dagen, så det er derfor ikke noget problem at komme rundt i parken. Der er mange stoppesteder på ruten, hvorfra man kan tage en af parkens mange trails.

Zion National Park

Zion National Park

Hiking Zion

Zion National Park er et mekka for folk der elsker at vandre og den byder på trails (vandrestier) i forskellige længder og sværhedsgrader. Oplev fantastiske udsigter, klare pools, naturlige klippe buer og smalle kløfter.

Det er en god ide at starte dit besøg i et af parkens to besøgscentre. Her kan du få hjælp tl at planlægge dit besøg og ikke mindst rådføre sig med en ranger om forholdene inden du tager ud på en vandretur.

Zion Canyon National Park

Zion National Park

Vores oplevelse i Zion

Vi nåede at vandre et par trails, mens vi var der og lad mig sige det sådan….. vi er slet ikke færdige!!! Zion venter på os næste gang vi kommer til det vestlige USA 🙂 De billeder og videoklip jeg spammer med, yder slet ikke parken retfærdighed!


Den første vandretur var Canyon Overlook Trail. En lettere udfordrende tur hvis man højdeskræk, da man kommer et stykke op i højden og går på kanten af klippene og stejle fald fra kanten. Heldigvis var der gelænder på de farligste steder;)  Turen var ufattelig smuk med og belønningen for turen op gennem klippene var et imponerende view ud over Lower Zion Canyon.

Zion

Zion National Park

Efterfølgende tog vi et shuttle bus ind i Upper Zion Canyon til Zion Lodge, hvor vi fik frokost og slappede lidt af i skyggen under et stort træ.

Frokost I Zion

Frokost ved  Zion Lodge

 

Frokost i Zion

Frokost i Zion Lodge

Vores anden vandretur gik til Emerald Pools. En fantastisk tur, som faktisk var meget hård pga. varmen. Den gik op til lower, middle og upper pool og bød bl.a på fantastiske udsigter og vandfald.

Zion National Park

Zion National Park

Også denne dag sluttede med et brag af et tordenvejr, som var helt befriende ovenpå en meget varm dag.

Overnatning

De i alt to gange vi har besøgt Zion (den første gang lukkede parken desværre pga. flashfloods) boede vi i Springdale. som ligger lige uden for indgangen til Parken. Det er en lille hyggelig by med masser af restauranter, små butikker og gallerier. Der er et stort udvalg af hoteller. Vi kan anbefale både Bumbleberry Inn og Cable Mountain Lodge. 

 

Zion National Park

Zion National Park

Zion Canyon National Park på et kort

http://

 

Fortsæt dit roadtrip:

Kør nordøst på: Fortsæt mod Bryce Canyon National Park og oplev de fantastiske røde sandstenstårne.

Kør sydvest på: Ca. 3 timers kørsel fra Zion ligger den pulserende storby Las Vegas med gambling, shows og neonlys. Oplev Valley of Fire State Park på vejen, ca. 2 timers kørsel fra Zion.

3 Responses

 1. Heidi
  Heidi at |

  Wow! Hvor ser det fantastisk ud!

  Reply
 2. Jette Nielsen
  Jette Nielsen at |

  Hvor er Zion nationalpark flot,jeg glæder mig til at se mere der fra senere. Rigtig god tur videre .

  Reply
 3. Elin og Eigil
  Elin og Eigil at |

  Hvor er det et flot sted

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.