Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amazingtravels.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Vores bud på 5 gode restauranter i Las Vegas

Vores bud på 5 gode restauranter i Las Vegas

Før i tiden var Las Vegas kendt for sine billige og halv dårlige ad libitum buffeter. Den billige mad var til, simpelthen for at få folk til at spille deres penge op i stedet. I dag har Las Vegas ca. 40 millioner besøgende årligt og det bugner med et bredt udvalg af restauranter.  Der er simpelthen restauranter for et hvert budget og smag, med mad lige fra streetfood og amerikanske diners til flerstjernet Michelin restauranter. Las Vegas har formået at tiltrække nogle af verdens bedste kokke, som i dag åbner restauranter på stribe. Prisen er også blevet skruet en smule op på de tidligere så billige buffeter, men til gengæld er kvaliteten af maden i orden. Flere restauranter er meget eftertragtet og kræver reservation, især om aftenen, bl.a. Eiffel Tower Restaurant og Mon Ami Gabi på Paris, Top of the World på Stratosphere. Hvis man skal spise på en af de lidt dyrere restauranter, er det god ide at tjekke om der er dresscode.

Vi giver her et bud på 5 lækre restauranter med priser, hvor alle kan være med 🙂

Gorden Ramsay Pub & Grill på Ceasars Palace

Gordon Ramsay Pub & Grill

Gordon Ramsay Pub & Grill

Gordon Ramsays Pub & Grill består af to unikke restauranter i én og giver dermed smag på det britiske pub liv med alle de bekvemmeligheder Las Vegas har at tilbyde. Det centrale i restauranten er en stor bar med en vifte af ølhaner. Man kan nyde lækker britisk pubmad i det livlige bar og lounge område, mens der vises sportsbegivenheder fra hele verden på tv-skærme. Menuen i pubben er baseret på, at maden går godt sammen med det store udvalg af øl. Restaurantens grill område ligger bagerst i restauranten med en række afslappet og lidt mere private spiseområder. Restaurantens grill menukort byder på flere mulige lækre grillretter. Vi spiste i pubbens lounge område og det kan helt klart anbefales. Utrolig lækker mad, hyggelig atmosfære og god betjening til rimelige penge.

Reservation kan være nødvendig, hvis man selv vil vælge hvilken del af restauranten man vil spise i.

Restaurantens hjemmeside

Mon Ami Gabi på Paris

Restaurant Mon Ami Gabi

Restaurant Mon Ami Gabi

Denne restaurant serverer traditionelle franske favoritter. Det er en super hyggelig restaurant med lækker mad og god betjening. Sørg for at sidde udenfor på terrassen, hvor der er en smuk udsigt til Bellagio fountains på den anden side af vejen eller til Eiffel Tower som tårner sig op ved siden af restauranten.

Reservation er nødvendigt om aftenen.

 Restaurantens hjemmeside

Cheesecake Factory i Forum Shops på Ceasars Palace

Cheesecake Factory

Cheesecake Factory

Som navnet antyder, serverer Cheese Cake Factory lækre cheesecakes i alle afskygninger, men faktisk har restauranten også et bredt udvalg af både kolde og varme retter. Cheese Cake Factory tilbyder også en frokost menu, som er lidt billigere – dog også med lidt mindre portioner, end den ordinære menu. Lækker mad og god betjening.

Restaurantens hjemmeside

Trattoria Reggiano på The Venitian

Hyggelig restaurant som serverer autentiske italienske specialiteter. Restauranten har en hyggelig atmosfære og vi fik serveret nogle rigtig lækre pizzaer. God betjening.

Restaurantens hjemmeside

 

Le Village Buffet på Paris

Le Village Buffet

Le Village Buffet

Denne restaurant en en af Las Vegas´ virkelige “tema buffeter”. Restauranten er dekoreret som en lille fransk landsby. Man kan sidde ved cafeborde på byens “brostensbelagte” torv, omgivet af træer, himmel og bygningsfacader lavet som buffeter, eller man kan sidde nær brændeovnen i en af de hyggelige spisestuer. Den franske stemning helt i top. Buffeten er delt op, så hvert buffetområde repræsenterer en region i Frankrig, fra Alsace til Bourgogne og endeligt kan kan slutte middagen af med lækker fransk dessert. Prisen på buffeten er inkl. ikke-alkoholiske drikke. Lækker buffet med et godt udvalg, i hyggelige omgivelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.